Áčko v Čebíně remizovalo, doma přišla první jarní výhra s Bohdalicemi. Béčko bojuje, ale body nezískává. Mládež boduje.

28.04.2024 16:15

A - tým 

Babice - Čebín 0:0 (0:0)

Sestava: Míček, Ševčík, Pařil, Ondráček, Hynšt, Hynek, Těžký, Hlobil, Floner, Hruška (69' Eliáš), Dvorský

Náhradníci: Eliáš, Kubeš

 

V Čebíně za nepřijemného počasí jsme jen remizovali. Soupeř měl více z kombinace, každopádně branku nějak neohrozil. My jsme dokázali sehrát pár protiútoků, ale bez vstřelené branky. Celkový výkon spíše slabší. 

 

Babice - Bohdalice 3:0 (3:0)

Branky: Ondráček (Těžký), Kučera (Ondrášek), Hlobil (Kučera) 

Sestava: Míček, Floner, Starý, Ondráček, Ševčík, Hlobil, Dvorský, Těžký, Ondrášek, Lokaj (80' Eliáš), Kučera 

Náhradníci: Eliáš

 

Po třech venkovních zápasech jsme se za slunečného počasí utkali doma s Bohdalicemi. Velmi překvapivý začátek z naší strany, kdy jsme v 3' minutě už vedli 1:0. Ondráček po rohu zavěsil hlavou do pravého horního růžku. O 2 minuty později dokázal výborně zabojovat Ondrášek, který naservíroval Kučerovi před prázdnou branku a ten se nemýlil. První jarní branka pro nejlepšího střelce I.B. v letošní sezóně. V 13' minutě navýšil vedení Hlobil po samostatném nájezdě. V první půli jsme mohli ještě přidat další branky, bohužel jsme nedokázali naše šance dotáhnout do konce. 

V druhém poločase se už jen zápas dohrával. Hosté více drželi balón, ale branku nedokázali ohrozit. Babické mužstvo blokem dobře bránilo. V první půli to nebyl špatný výkon, ale je hodně na čem pracovat. Tíží nás marodka a problémy, které točí neustále sestavu. První důležité jarní body jsou doma a doufejme, že navážeme i v Křenovicích, kde hrajeme 5.5. v 17:00! Dojeďte podpořit! 

*za zmínku stojí velmi dobrý výkon rozhodčího, který měl dobrý cit pro výhodu a pískal velmi dobře! 

 

 

B - tým 

Babice - Mokrá-Horákov 2:3 (2:2) 

Branky: Lokaj, Matuška (Dvorský) 

Sestava: Longauer, Eliáš, Ševčík, Starý, Procházka Ma., Lokaj, Boháček, Kropáček J., Matuška (46' Klimeš), Slouka, Dvorský (46' Macháček) 

Náhradníci: Klimeš, Macháček, Kubeš

 

V domácím utkání jsme bohužel prohráli. V první půlce jsme dvakrát vedli. Po střele Dvorského dokázal doklepnout do brány Lokaj. 1:0. Hosté o 5 minut později srovnali. V 25' minutě si naskočil na centr Matuška a debutovým gólem mohl slavit. 2:1. Opět přišlo srovnání, kdy jsme zas vypadli ze hry a nedokázali jsme chvíli podržet míč. 2:2. 

Druhý poločas byl hodně vyhrocený. V 58' minutě přišli dvě červené karty. Na straně hostů a v domacím podání kapitán Kuba Boháček. Bohužel jsme nedokázali už nijak ohrozit a hosté v 76' minutě vstřelili vítězný gól. Chyby v obraně stály Babice minimálně bod za remízu. V 90' minutě přišel jakýsi zkrat hostujícího golmana, který napadl našeho Pepu Slouku a bylo dohráno (předcházel konfilkt ve vápně). Padly další dvě červené karty a za studeného počásí mohla být benfika naštvaná jen na sebe. 

 

Babice - Žatčany 2:4 (1:1)

Branky: Floner, Tajnai 

Sestava: Míček, Ševčík, Kozel, Starý, Eliáš, Neužil, Kropáček M., Kropáček J., Lokaj, Stratil (58' Tajnai), Floner

Náhradníci: Tajnai

 

Benfika sehraje ve středu 1.5. v 16:30 utkání proti Těšanům. Poté opět doma 4.5. v 16:30 proti Kobylnicím. Přijdťě podpořit, hraje se o velmi důležité body!

 

 

Mládež 

U12

Babice - Rajhradice 4:2 (2:1)

Branky: 4x Kabát 

U12

Babice - Mokrá-Horákov 2:2 (1:1)

Branky: 2x Kabát 

Další zápas sehraje U12 4.5. doma proti Těšanům, hraje se 14:30. 

 

 

U10 

Babice - Blažovice 12:1 (6:1)

Branky: 3x Bischof, 3x Dvořáček, 3x Pavelka, 3x Polišenský 

U10 sehraje další match v Pozořicích, 5.5. v 9:30!

 

 

U8 

Babice - Prace 13:9 (5:8) 

Branky: 6x Pavelka K., 4x Podola, 3x Buriánek P. 

U8

Babice - Podolí 2:17 (0:7)

Branky: Pavelka K., Podola

Další zápas sehraje U8 3.5. v Podolí, hraje se v 17:00! 

 

 

Přijďte podpořit všechny kategorie babické kopané, počasí vypadá teple a slunečně, ve stánku na vás čeká vynikající cigára a točené pivko!

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.