Áčko bojovalo, ale na body nedosáhlo, benfika prohrála v Mokré

13.04.2023 19:20

A - mužstvo

Babice - Podolí 0:2 (0:0)

Sestava: Míček, Hynšt, Šustr, Ondráček, Buriánek T. (85' M. Procházka), Eliáš, Ondrášek, Hruška, Dvorský, Kropáček, Kučera

Náhradníci: Kubeš, M. Procházka

 

Babičtí fotbalisté po velmi povedeném výkonu v Bohdalicích přivítali druhé Podolí, které přijelo s plnou sestavou. Oproti minulému týdnu, kdy jsme měli hráče na oživení hry, nám tentokrát chyběli 4 hráči áčka a ke konci zápasu to bylo poznat. 

V prvním poločase byly Babice jasně lepším týmem a dokázaly si vypracovat slibné šance. Kučera měl velmi slibnou střelu z pravé strany, těsně minula branku. Ve 30. minutě Kropáček z odraženého míče z pravé strany naskočil na volej a trefil bohužel břevno. Ke konci prvního poločasu měl ještě šanci Eliáš, ale skórovat nedokázal. Podolí se v prvním poločase k ničemu skoro nedostalo a naše taktika na 3 střední záložníky zabrala. 

Do druhého poločasu jsme bohužel nevstoupili stejně jako do prvního a Podolí kombinovalo stejně jako v prvním poločase, každopádně se dokázalo čím dál tím více přibližovat k ohrožení domácí branky. Babicím docházely síly, za to hosté poslali 3 nové hráče do pole. V druhém poločase měly Babice jednu velkou příležitost, ale Dvorský  nedokázal míč umístit do brány. Babice držely až do 83. minuty remízový stav, ale výborně hrající Mičko z levé strany dokázal udeřit a hosté šli do vedení. V 92. minutě přidali hosté druhý gól. 

Tak tohle bylo 17. kolo I. B., Babice statečně bojovaly, ale na body to bohužel nestačilo. První poločas patřil jasně Babicím, druhý poločas Podolí, které i se štěstím vyhrálo a mělo co dělat, aby odvezli 3 body z Babického prostředí. Babická hra se zlepšuje a budeme doufat, že v příštím kole Babice stejně zabojují a zkusí zabodovat v Medlánkách. hraje se v sobotu 16:30 Medlánky, přijďte podpořit!

 

B - mužstvo 

Babice - Mokrá-Horákov 0:3 (0:1)

Sestava: Brzobohatý, Ševčík, Kubeš, Buriánek, Hynek, Boháček, Hynšt, Mišák, Pospíšil, Slouka, Jakubčík

Reportér nebyl na zápase. 

Další zápas sehraje babické béčko současně s áčkem, v sobotu 16:00 proti Žabčicím. 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.