Áčko doma konečně bodovalo, béčko dostalo výprask

29.03.2023 08:06

A - mužstvo 

Babice - Veverská Bítýška 3:2 (0:0)

Branky: Ondráček, Hruška, Kučera z penalty

Sestava: Míček, Ondrášek, Pařil, Ondráček, Hynšt, Trávníček, Šustr, Dvorský (62' Boháček), Kropáček, Hruška, Kučera

Náhradníci: Hynek, Buriánek O., Buriánek T., Kubeš, Eliáš, Boháček

 

Babické áčko dokázalo plně bodovat v domacím prostředí a dokázalo lehce odskočit od spodku tabulky. První poločas nepřinesl žádný gól a ani nějakou výraznější šanci, každopádně domácí byli lepším týmem s větším držením míčem. 

Druhý poločas byl pro oko diváka určitě lepší. Hosté šli do vedení v 55. minutě, ale o 10 minut později dokázal Ondráček z odraženého míče volejem uklidit do šibenice míč a bylo srovnáno. V 82. minutě šla opět Bítýška do vedení po druhém gólu Dufka. O 3 minuty později srovnal Hruška ze závaru z vápna a stav byl pět minut před koncem 2:2. V 89. minutě po kontaktu hostujícího obránce s Hruškou odpískal sudí pokutový kop pro domácí. K míči se postavil Kučera a dokázal i se štěstím proměnit. 

Babické áčko nepředvedlo nějaký extra výkon, každopádně velká bojovnost a urputnost tam byla a to se cení. Do dalších zápasů je hodně co zlepšovat, ale jsou záchytné body s kterými se dá pracovat. Pro áčko jsou to velmi důležité 3 body pro záchranu. 

 

Další zápas sehrajeme v sobotu 1.4. proti Bohdalicím, první venkovní zápas, dojděte podpořit, hraje se v 16:00!

 

 

B - mužstvo 

Babice - Moutnice 0:6 (0:4)

Sestava: Brzobohatý, Kubeš, Buriánek O. a T., Slouka, Houdek, Kratochvíl, Longauer, Mišák, Ševčík, Stratil 

Náhradníci: Lipták

 

Babické béčko v prvním jarním kole nedokázalo bodovat a obdrželol na hřišti Moutnic 6 gólu. Domácí tým byl jasně lepším týmem a dokázal si vypracovat mnoho šancí, velmi povedený výkon opět ukázal hostující golman Brzobohatý, který vytáhl pár zákroků, které zabraníly ještě většímu výprasku. 

Další zápas sehraje B-tým doma proti Těšanům, v neděli 2.4. 15:30!

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.