Áčko doma vyhrálo, béčko padlo v Podolí

30.10.2023 19:37

A - tým

Babice - Lelekovice 2:0 (1:0)

Branky: Dvorský (Kučera), Hruška (Kučera) 

Sestava: Míček, Hynšt, Šustr, Ondráček, Floner, Hlobil, Těžký, Ondrášek (84' Ševčík), Dvorský (90' Lokaj), Kučera, Hruška

Náhradníci: Ševčík, Kubeš, Lokaj

 

Po bojovném výkonu v Kunštátu chtěli babičtí fotbalisté navázat na výkon a vyhrát v posledním domácím zápase podzimní části. Do Babic zajelo mužstžvo Lelekovic, které se nachází na 9 místě s ziskem 15 bodů. 

V prvním poločase byl fotbal spíše nahoru a dolů. Babičtí fotbalisté si vypracovali více šancí než Lelekovičtí, hosté spíše hrozili z centrů. Babičtí předváděli dobrou kombinační hru, dobré průnikové nahrávky, z kterých jsme ale nedokázali bohužel skórovat. Ve 33' minutě po dlouhém pasu od Těžkého převzal míč Dvorský, který si narazil s Kučerou a poté dokázal míč umístit do branky. Do šaten jsme šli za stavu 1:0.

Do druhého poločasu jsme velmi dobře vstoupili, kdy Kučera z levé strany poslal krásný pas na Hrušku, který si dobře poradil s míčem a z první dokázal prostřelit golmana. 2:0. Poté už se jen prakticky dohrávalo, šance byly na obě strany, ale babičtí si zápas pohlídali. 

Byl to velmi dobrý týmový výkon všech hráčů na place a doufejme, že sezónu ukončí také výhrou v derby proti Rudici. Hraje se 4.11. v Rudici, 14:00, přijďte podpořit! 

 

B - tým 

Babice - Podolí 5:0 (4:0)

Sestava: Sehnal, Ševčík, Kubeš, Eliáš, Jakubčík, Klimeš, Rous, Kropáček, Lpkaj, Eichmeier, Papež

Náhradníci: Mišák, P. Ševčík, Moučka

 

Další a zárověň poslední zápas podzimní sezóny sehraje benfika doma, příští neděli proti Rajhradu B, hraje se ve 14:00!

 

Přijďte podpořit naše mužstva v posledních podzimních zápasech! Ve stánku na vás čeká výborná cigára a točené pivko. Zvou babičtí fobalisté!

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.