Áčko doma vyhrálo, benfika měla volný víkend, žáci opět bojovali

05.06.2023 16:22

A - mužstvo

Babice - Lelekovice 4:3 (2:2)

Branky: Kučera, Ondrášek, Kučera (Dvorský), Dvorský (Kučera) 

Sestava: Míček, Starý, Šustr, Ondráček, Hynšt, Dvorský, Ondrášek, Hruška, Boháček (76' Lokaj), Buriánek T., Kučera

Náhradníci: Lokaj

 

Áčko v posledním domácím zápase sezóny bodovalo naplno. V sestavě, kde chyběli 3 hráči ze základu, se nám i přesto dokázalo podařit porazit sedmý tým tabulky Lelekovice. V první půli byly viděny 4 góly. Hosté už v 5. minutě šli do vedení po gólu Bílého. Z naší strany jsme měli lehké štěstí při obou gólech. První naši šanci zápasu po dobrém presu Boháčka zachytl odražený míč Kučera a ten jeden na jednoho dokázal chytře využít a obstřelil, jak stopera hostí tak i golmana. Druhý gól dokázal vstřelit Ondrášek, i se štěstím (mohlo se jednat o ofsajd) a poté i se zakončením, kde prvně golman jeho kličku vytáhl, poté Ondrášek zatáhl míč do pozice, která byla hodně z úhlu, ale i tak si poradil a gól vstřelil. Ve 42. minutě hosté srovnali a do kabin se šlo s remízovým stavem. V prvním poločase naše hra byla nervózní, z dvou akcí jsme sice dali oba góly, ale chtěli jsme nastoupit do druhého poločasu mnohem lépe. 

Jak je naší zvyklostí, tak začátky druhých poločasů jsou opravdu otřesné a opět se to potvrdilo. Hned po minutě jsme opět inkasovali. Po změně rozestavení kolem 55. minuty jsme dokázali ihned vstřelit gól po nahrávce Dvorského na Kučery, který si opět poradil se zakončením. O 10. minut později z protiútoku si tito dva prohodili role, Kučera asistoval a i se štěstím sražení dvou hostujících obránců Dvorský překonal brankáře. Stav 4:3. Babičtí fotbalisté tento stav dokázali udržet a získali potvrzující 3 body pro záchranu letošní sezóny. Druhý poločas byl hodně nahoru dolů, mohli jsme vstřelit další 3 góly, Kučera trefil ještě břevno z přímého kopu a tyč. Herní projev nebyl špatný, Babice bojovaly, Lelekovice kombinovaly a byly lepším mužstvem, ale vynikající Míček pochytal jejich šance. Chce to více klidu na míči a zkusit více kombinovat jako například venku proti Slavkovu. 

Děkujeme fanouškům za letošní podporu, ikdyž byla sezóna těžká a situace je jaká je, děkujeme za podporu. Tímto bych chtěl pozvat na poslední zápas letošní sezóny, který sehrajeme 10.6. 17:30 v Ráječku. Poté bych vás chtěl pozvat na velkou oslavu babické kopané, 90 let, která bude 24. června. V 9:00 start! Přijďte na pivko, dobrý fotbal a grilované maso. Večer diskotéka DJ rádia Krokodýl. 

 

B - mužstvo 

Béčko tento víkend nehrálo skrz odhlášení Újezda. Poslední zápas sehraje doma 10.6., zárověn s áčkem, 17:00 proti Rajhradu B. Přijďte podpořit!! 

 

U12 

Babice - V. Šumice 2:9 (1:3)

Branky: D. E. Pokoj, Kabát 

Poslední zápas sezóny sehraje U12 venku proti Pozořicím 10.6. 10:00!

 

U10

Babice - Rajhradice 5:6 (4:1)

Branky: 2x Hloušek K., 2x Procházka Š., Kosař, 

Závěrečný zápas sezóny sehraje U10 9.6. v 17:00 venku proti Měnínu. 

 

U8 

Babice - Blučina 14:3 (7:1)

Branky: 4x Dvořáček, 3x Podola, 3x Vystrčil, 3x Pavelka M. 1x Pavelka K. 

Poslední zápas sezóny sehraje U8 venku proti Měnínu 11.6. v 10:30.

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.