Áčko odehrálo skvěly zápas, bohužel padlo. Béčko opět prohrálo, žáci bodují stále

15.10.2023 18:42

A - tým 

Babice - Lokomotiva Heršpice 1:3 (1:1)

Branky: Ondráček (Těžký)

Sestava: Longauer, Floner, Pařil, Šustr, Hynšt, Hlobil, Těžký, Hruška, Dvorský, Kučera, Ondráček

Náhradníci: Lokaj, Knutelský

 

Po nepodařeném výkonu proti Cetkovicím jsme chtěli navázat na předešlé výkony a zkusit bodovat v domácím prostředí. Do Babic přivítali fotbalisté Heršpic, kteří jsou na 4. místě s 19 body. V minulé sezóně nás pěkně přejeli a kombinační hrou úplně rozebrali. Toto se ale letos nedělo. 

První poločas nebyl pro oko diváka úplně zajímavý. Kombinační fotbal ze strany Heršpic bez výsledku, důsledná obrana Babic. Babičtí fotbalisté hráli na protiútoky, které ale také zastavovala obrana Lokomotivy. V 33. minutě jsme se ujali vedení po šťastné trefě Ondráčka, který vyjímečně zaujal pozici útočníka v tomto zápase. O 5. minut později hosté srovanali a do kabin jsme šli s remízovým stavem. 

 

Do druhé půle jsme nastoupili velmi dobře. Soupeře jsme doslova drtili a bohužel jsme neproměňovali jasné šance. V 30. minutovém tlaku jsme vydrželi a soupeře skoro k ničemu nepustili. Bohužel jsme na to doplatili a soupeř nás potrestal 6 minut před koncem. Poté už se jen dohrávalo a Lokomotiva přidala další gól. 3:1.

 

Výsledek absolutně neodpovídá předvedené hře Babic. Babičtí fotbalisté se nemají za co stydět a pokud takovou hru budou předvádět i v dalších zápasech, body budou přibývat. Byl to jeden z nejlepších zápasů na podzim. Chce to určitě navázat i proti Kunštátu, se kterým hrajeme venku příští sobotu v 15:00. Děkujeme za podporu! 

 

 

B - tým 

Babice - Žabčice 0:2 (0:2)

Sestava: Konečný, Ševčík, Kubeš, Jakubčík, R. Eliáš, O. Buriánek, Eichmeier, Kropáček, Ševčík P., Neužil, Buriánek T. 

Náhradníci: Mišák 

 

Béčko padlo na hřišti pátých Žabčic výsldkem 2:0. Musíme doufat, že béčko ještě zkusí zabrat a získat nějaký bod. Další utkání sehraje v neděli 22.10. doma proti Přísnoticím, hraje se 14:30! 

 

U12

Babice - Rajhradice 9:6 (5:4)

Branky: 8x Kabát, 1x Kosař

Další zápas sehraje U12 v pátek 20.10. doma proti Pozořicím, hraje se v 16:00! Poté hned v neděli 22.10. opět doma proti Mokré-Horákov, 12:30!

 

U10

Babice - Těšany 5:6 (3:1)

Branky: 2x Pavelka M., Flek, Procházková A., Polišenský 

Poslední podzimní zápas sehraje U10 v sobotu 21.10. ve Šlapanicích, hraje se v 9:00!

 

U8 

Babice - Těšany (odloženo)

Další zápas sehraje U8 21.10. ve Šlapanicích, hraje se 10:45!

 

 

Přijďte podpořit náš klub, ve stánku nas vás čeká výborná cigára a točené pivko. Zvou babičtí fotbalisté! 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.