Áčko se rozjelo, 3 výhry v řadě

29.09.2023 09:58

A - tým 

Babice - Čebín 4:1 (2:1)

První podzimní výhra, dobrý týmový výkon, 3 góly se blýskl Martin Kučera. Výborný výkon také podal náš brankář Matúš Longauer. 

 

Babice - Bohdalice 6:1 (2:1)

V úvodu zápasu jsme měli dvě solidní šance bez přesného zakončení. Domácí, kteří byli aktivnější využili několika okének v naší obraně a ujali se v 16. minutě vedení. Naši hráči, kteří odolávali mírnému tlaku Bohdalických hrozili brejky. 

V 26. min. Vstřelil po předchozím faulu z přímého trestného kopu krásnou branku Martin Kučera a srovnal stav na 1 : 1. 

Ve 40 min. šlo naše mužstvo do vedení, když přesnou přihrávku z pravé strany dorazil do sítě pohotově Zdeněk Hruška. Za tohoto stavu skončila první půle.

Domácí nastoupili do druhé části hry se snahou zvrátit pro ně tento nepříznivý stav a vrhli všechny síly do útoku. Tento způsob hry vyhovoval našim chlapcům, kteří pozorně bránili a rozvraceli obranný val soupeře rychlými a nebezpečnými protiútoky. Honza Dvorský několikráte utekl domácím obráncům a dvakrát po sobě tyto brejky proměnil. 

Obraz hry se neměnil, Bohdaličtí zoufale útočili, naši vědomi si tříbrankového vedení, klidně a pozorně bránili v čele s nestárnoucím Radkem Brzobohatým. 

V závěru zápasu, kdy odstoupil pro zranění domácí stoper navýšili naši chlapci vedení o další dvě branky. Pohotovou střelou překvapil domácího brankáře Jarek Hlobil a demolici snaživého soupeře, který si takový příděl ani nezasloužil, dokončil v 90 min. Z brejku Zdeněk Hruška. 

 

Napsal Josef Ševčík 

 

Babice - Medlánky 4:2 (3:1)

Těžké utkání, které dopadlo pro babické ziskem 3 bodů. Ve velmi dobré sestavě, jsme dokázali v prvním poločase vstřelit 3 góly, důležité byly 2 góly během 5 minut, tzv. góly do šaten. Bojovný a týmový výkon pojistil v 65. minutě Kučera hezkým gólem. Stav 4:2 už jsme udrželi a díky němu máme 3 výhry v řadě. Děkujeme za veškerou podporu a doufejme, že si tuto sérii udržíme a už to bude jen a jen lepší! 

 

Musíme zmínit určitě velmi dobré výkony Michaela Flonera, obou našich golmanů, kteří zaskakují Petra Míčka a všech, kteří chodí na tréninky. 

 

Veškeré statistiky a údaje jsou doplněny v soupisce. Do podzimní sezóny už jistě nenastoupí Lukáš Trávníček a nejspíše i náš golman Petr Míček. Tímto jim přejeme brzké uzdravení! 

 

Další zápas sehraje áčko v neděli 1.10., bohužel současně s béčkem, áčko hraje doma, přivítáme tým z Křenovic, hraje se 15:30, dojděte podpořit, ve stánku na vás čeká výborná cigára a pivo! 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.