Áčko venku prohrálo, béčko opět vítězně, mládež už začala

06.04.2024 17:00

A - tým 

Babice - Tuřany 2:4 (2:3)

Branky: Hruška (Kučera), Dvorský (Ondráček)

Sestava: Míček, Hynšt, Pařil, Ondráček, Floner, Knutelský, Těžký, Dvorský, Hlobil (75' Boháček), Hruška (86' Ševčík), Kučera 

Náhradníci: Boháček, Ševčík, Kubeš 

 

V ranních hodinách sehrálo babické áčko zápas s třetími Tuřany a bohužel jsme nedokázali urvat nějaké body. V prvních 20 minutách nás domácí absolutně přehrávali a nastřelili minimálně 2 tyčky a výborně chytající Míček nás podržel. V 17' a 20' minutě domácí udeřili a šli do dvougólového vedení. Za zmínění stojí i výkon hlavního sudího, který u obou situací mohl těsně předtím odpískat jasné fauly, v první situaci i penaltu na Hrušku. Každopádně na sudího to samozřejmě svést nemůžeme. Po dvou inkasovaných gólech jsme se zbrchali a dokázali jsme Tuřanům během 3 minut vstřelit 2 góly. V první gólové situaci se blýskl individuální akcí Kučera, který potáhl míč až do vápna a našel Hrušku, který si se zakončením poradil. V 28' minutě nahrávkou ze středu od Ondráčka propadl míč k Dvorskému, který dokázal zakončit. 2:2. V 45' minutě jsme bohužel inkasovali gól do šatny a tímto poločas skončil. 

Do druhé půle jsme doufali, že dokážeme Tuřanům zase zavařit a podruhé v zápase vyrovnat, ale to se nepodařilo. Dokázali jsme si vytvořit jednu až dvě vážnější šance, ale nedokázali jsme je proměnit. Za to nás domácí potrestali a v 60' minutě Tuřany udeřily a šli opět do dvougólového vedení. Od 60' minuty se zápas víceméně dohrával a k vidění už nebyl moc pěkný fotbal. 

Bohužel máme velmi podobný scénář jako na podzim, kdy z prvních 4 zápasů máme 3 prohry a jednu remízu. Velká škoda nepřesných nahrávek, velký počet nákopů a chyb, které nás mrzí. V přístím kole jedeme za dalším kandidátem na postup a to je Blansko B, kde to bude velmi těžké. Hraje se na UT v Blansku, v neděli 14.4. 10:00! Poté vyrážíme do Čebína, kde se musí vyhrát. 

Otevřít fotku

Foto: Jiří Studený (Ziki)

 

B - tým 

Babice - Měnín B 4:1 (0:0)

Branky: Trávníček, Kropáček J. z pen., Dvorský (Travníček), Kropáček M. (Trávníček)

Sestava: Gotvald, Eliáš, Kubrt, Starý, Procházka Ma. (46' Dvorský), Hynek, Boháček, Kropáček M., Kropáček J. (86' Procházka J.), Tajnai (59' Buriánek T.), Trávníček (90' Lokaj)

Náhradníci: Buriánek T., Dvorský, Ševčík, Lokaj, Procházka J., Procházka Mi., 

 

Benfika opět chtěla navázat na výsledek z předchozího zápasu a do Babic přijelo béčko z Měnína. Měnín B se nachází na 11. místě v tabulce s 16 body. V první půli jsme jasně dominovali a dokázali jsme si vytvořit mnoho nebezpečných šancí, převážně hrozilo duo Trávníček a navrátilec Martin Tajnai. Nastřelili jsme dvě břevna a bohužel jsme neproměnili jasné šance a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. 

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře, kdy dokázal z rohového kopu zamotat míč do branky Lukáš Trávníček. Po vstřeleném gólu přišel jakýsí útlum, kde dokázali hosté po naší chybě v obraně srovnat stav na 1:1. Až v 72' minutě jsme se opět dostali ke slovu, kdy Tomáš Buriánek zavezl míč až do vápna, kde vybojoval penaltu, kterou proměnil Kuba Kropáček. V tuto chvíli jsme dokázali míč trošku podržet a zkusit přidat další branky. V 83' minutě sklepl vysoký míč Trávníček na Dvorského, který dokázal se štěstím obejít stopery a zakončit. 3:1. V 88' minutě jsme vstřelili čtvrtý gól po rohu od Kuby Procházky, který našel Lukáše Trávníčka a ten poslal míč do vápna, kde čekal Martin Kropáček, který už jen patičkou upravil stav na 4:1 pro benfiku. 

Utkání bylo za hezkého slunečného počasí a přineslo i velké množství faulů a hlavně neproměnených šancí z pohledu Babic. Každopádně pro benfiku to znamenají další tři důležité body a na předposlední Kobylnice ztrácí 2 body. Benfika sehraje první venkovní utkání na hřišti v Rajhradicích v neděli od 16:00. Dojeďte podpořit!

 

Mládež

U12 

U12 hraje 13.4. v 10:45 venku s Mokrou Horákov 

 

U10 

Babice - Šlapanice B 8:6 (3:3)

Branky: 3x Polišenský, 3x Dosoudil, 2x Pavelka K. 

Další zápas sehraje U10 doma 14.4. proti Šlapanicím v 15:00

 

U8 

Babice - Kobylnice 12:9 (7:4)

Branky: 7x Pavelka K., 2x Podola, Hulík, Ševčík, Papež

Další zápas sehraje U8 doma 14.4. proti Šlapanicím v 13:30

 

 

Příjďte podpořit všechny kategorie, ve stánku na vás čeká výborná cigára a točené pivko! 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.