Áčko vybojovalo výhru, béčko ani v posledním zápase nedokázalo bodovat

06.11.2023 17:22

A - tým 

Babice - Rudice 3:2 (1:0)

Branky: Hlobil (Těžký), Hruška, Kučera (Hlobil)

Sestava: Míček, Floner, Ondráček, Šustr, Hynšt, Hlobil, Těžký, Kučera, Knutelský, Hruška, Dvorský (90' Ševčík) 

Náhradníci: Kubeš, Ševčík, Lokaj

 

Áčko vybojovalo v nepřijemném prostředí a hodně podmáčeném terénu 3 cenné body, které posunula Babický celek zatím na 4. místo. (Heršpice dohrávají svůj poslední podzimní zápas ve středu s Čebínem, pokud vyhrají, skončime podzimní část na krásném 5. místě) 

V prvním poločase jsme si vytvořili velmi slibné šance, první branka přišla ve 14. minutě, kdy se Filda Těžký prosmekl mezi dvoumi obránci a z pravé strany dokázal krásným centrem najít Hlobila, který placírkou umístil k pravé tyči. 1:0! Hra byla celkem nahoru dolů, my jsme ještě trefili tyčku a poté už hrozili především domácí z protiútoků, které naštěstí nedokázali využít. 

Do druhého poločasu jsme vstoupili celkem naivně, že už to nějak dokopem. Rudice běhěm 5 minut otočila vývoj utkání a my náhle prohrávali 2:1. Po hrůzostrašném začátku v druhém poločase jsme se zbráborali a v 69. minutě po závaru ve vápně se krásně dokázal prosadit Hruška levačkou. Obrat jsme dokonali v 76. minutě, kdy po levé straně utekl Hlobil a centrem našel Kučeru, který si s těžkým balónem dokázal poradit a prostřelil dobře chytajícího gólmana Rudice. Poté už jsme výsledek ubránili a mohli jít slavit velmi úspěšnou podzimní sezónu. 

Kdo by to po 4. kolech čekal, že Babice budou v top5?! Tým se semknul, doplnil hráči, tréninková účast se především ze začátku podzimu velmi zlepšila a jsou z toho body a velmi dobrá pozice v tabulce. Doufejme, že na jaře se výsledkově naváže a budeme pokračovat v těchto výsledcích!

 

Statistiky: 13 zápasů. 7 výher, 6 proher, skóre 36:31, nejlepší střelec - Martin Kučera (16)

 

 

B - tým 

Babice - Rajhrad B 1:3 (0:2)

Branky: Neužil (Kropáček)

Sestava: Longauer, Ševčík, Kubeš, Eliáš, Hynek, Jakubčík (72' Neužil), Pokruta, Dobeš, Kropáček, Lokaj (62' Buriánek O.), Buriánek T. 

 

Benfika ani v posledním zápase podzimní části nedokázala bodovat. Utkání nebylo špatné, viděli jsme mnoho šancí na obou stranách, bohužel benfika nedokázala skórovat. 

V prvním poločase si béčko vytvořilo hodně slibných šancí, Kropáčkova rana z dálky, Dobešova nebezpečná střela z pravé strany apod.. Poté, co jsme šance nedali, jsme soupeři darovaly góly a tímto šel Rajhrad do dvougólového vedení. 

V druhém poločase se obraz hry moc neměnil, v 50. minutě jsme dostali na 3:0. Poté už se jen dohrávalo, v 88' minutě dokázal skóre upravit Neužil hezkým gólem. Musíme určitě vyzdvihnout výkonj Matúše, který chytil minimálně další 3 góly. 

 

Bohužel se benfice podzim opravdu nepovedl a budeme doufat, že na jaře se body urvou a zachrání se. 

 

Statistiky: 13 zápasů, 0 výher, skóre 11:67, nejlepší střelec - T. Buriánek (6)

 

Děkujeme za podporu v podzimní části, o zimní přípravě a zápasech vás budeme informovat. Tešíme se na vás na jaře!

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.