Áčko vyhrálo důležitý zápas, béčku se nedaří

14.05.2023 15:12

A - mužstvo

Babice - Slavkov u Brna 4:1 (2:0)

Branky: Kučera (Hruška), Kučera (Dvorský), 2x Kučera z penalty 

Sestava: Míček, Starý, Ondráček, Šustr, Hynšt, Kropáček (86' Ševčík), Dvorský, Ondrášek, Eliáš, Hruška, Kučera

Náhradníci: Kubeš, Ševčík, Lokaj

 

Po nepodařeném víkendu proti Rudici bylo jasnou povinností bodovat ve Slavkově a také, že se to podařilo. V první půli jsme jasně byli lepším týmem a Slavkovu jsme nedovolili v podstatě nic. Obranná čtyřka fungovala skvěle, střed zálohy, krajní záložníci a útočné duo Hruška, Kučera fungovalo nadstandartně. Kombinací a držením míče jsme dokázali vstřelit dva góly. V 6. minutě po kombinaci mezi Hruškou a Kučerou prostřelil Kučera mezi nohami domácího brankáře a šli jsem do vedení. Ve 24. minutě byl Kučera v pokutovém území stáhnut k zemi a rozhodčí odpískal jasnou penaltu, kterou Kučera proměnil s přehledem. 2:0! Bohužel jsme v první půli už nedokázali proměnit jasné gólovky a ukončit tenhle zápas. 

 

Na jaře se nám moc druhé poločasy nedaří a opět jsme ze začátku trošku zamrzli v kabině. Domácí hned ze začátku nastřelili břevno a v 52. minutě Ondrášek obdržel červenou kartu, kdy dobíhal domácího útočníka a podle sudího fauloval před vápnem, rozhodčí to vyhodnotil jako faul a posledního hráče, tudíž červená karta. Od 52. minuty jsme dohrávali v 10 a naštěstí jsme bránili velmi dobře. Domácí dokázali po chvilce snížit, každopádně babičtí stále pevně bránili. Musíme pochválit určitě vynikajícího Míčka, který vychytal jasnou šibenici za stavu 2:1. My už jsme mohli maximálně hrozit z protiútoků a taky, že se stalo. V 80. minutě se nám podařilo skórovat z penalty, předcházela tomu neproměněná šance a potom jasný šlapák na Kropáčka. Kučera si i na podruhé dokázal poradit s penaltou, i když s lehkým štěstím. O 5 minut později vstřelil svůj 4 gól v zápase a 26 v sezóně opět Kučera po protiútoku 3 na 1. V 85. minutě byl zápas rozhodnut a už jen emoce řádili. Ze všech stran to lítalo a na samotném hřišti to byl také tlak. Sudí měl určitě nastavit dobrých 10 minut, každopádně po závěrečném faulu to radši utnul a bylo to jedno z pozitiv, co v zápase odpískal. 

 

Tento zápas byl těžký, ubojovaný, adrenalin řádil a myslím, že nám tohle chybělo v minulých zápasech. Hráli jsme tvrdě, dobrá kombinace hlavně v první půli, chodili jsme do soubojů a musíme pochválit celou záladní 11, která tento zápas zvládla skvěle a musíme takto pokračovat dál! Do dalšího zápasu budeme muset zapracovat na zakončení. Příští zápas sehrajeme doma proti Heršpicím, hraje se v nědeli 21.5. v 17:00, přijďte podpořit!!

 

 

B - mužstvo 

Babice - Šlapanice 1:7 (1:5)

Branky: Trávníček

Sestava: Brzobohatý (46' Hynek), Kratochvíl (46' Hynšt J.), Kubeš, Ševčík, Kozel (46' Mišák), Buriánek O., Buriánek T., Lokaj (73' Knebl), Trávníček, Ondráček (64' Havel), Slouka

Náhradníci: Hynek, Mišák, Havel, Hynšt, Knebl

 

Reportér na zápase nebyl, béčku se nedaří a bude se snažit šňůru proher utnout proti Podolí venku, v neděli 21.5. 10:30!

 

U12 

U12 sehraje zápas ve středu 17.5. venku proti Blučina/Měnín v 17:00!

 

U10

Babice - Pozořice 5:6 (2:1)

Branky: 5x Procházka Š.

Příští zápas hraje U10 venku v Blažovicích, pátek 19.5. 17:00!

 

U8 

Babice - Újezd 7:5 (3:1) 

Branky: 6x Podola, 1x Vystrčil 

Příští zápas sehraje U8 21.5. v 13:30, doma proti Podolí. 

 

U6 

Nová minipřípravka do 6 let sehrála 28.4. svůj první premiérový zápas v Rajhradicích. 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.