Áčko těsně prohrálo, Béčko padlo s Moutnicí

23.03.2024 17:43

A - tým

Babice - Svratka B 1:2 (0:2)

Branky: Hruška (Hynšt)

Sestava: Míček, Hynšt, Pařil, Ondráček, Floner, Dvorský, Ondrášek, Těžký, Hlobil (78' Knutelský), Kučera, Hruška

Náhradníci: Knutelský, Ševčík, Hynek

 

V prvním poločase byla naše hra doslova strašná. Nedokázali jsme udržet míč na kopačkách a nahrávky byly nepřesné. Svratka předváděla kombinační hru s rychlým protiútokem. V prvním poločase jsme inkasovali 2x. Poprvé po naší chybě, kdy jsme doslova Svratce darovali gól, druhý přišel zachvíli. V první půli ještě Svratka měla doslova šance do prázdné brány, ale Míček předvedl skvelé zákroky. 

Do druhého poločasu jsme si řekli, že zkusíme uhrát dobrý výsledek a zlepšit výkon. Podařilo se. Svratku jsme skoro k ničemu nepustili a míč byl na našich kopačkách. Vytvářeli jsme si šance, které jsme ale neproměnili. Změna přišla asi 10' minut před koncem, kdy po centru z levé strany od Hynšta, dokázal Hruška snížit. 1:2. V 83' minutě byl vyloučen hráč Svratky po nesmyslném kun-fu kopu do našeho hráče. Svratku jsme dokázali ještě více tlačit, ale gól už se nám nepodařilo vstřelit. 

 

V utkání bylo vidět hodně šancí a krom prvního poločasu, které od babických nebylo opravdu povedené, tak s druhou půlí mohou být hráči celkem spokojeni. Škoda neproměněných šancí, ale hlavy vzhůru. 

Další zápas sehraje babické áčko v neděli 31.3. v 15:30 doma, přijedou Drnovice. Přijďte podpořit!

 

B - tým 

Babice - Moutnice 0:2 (0:1)

Sestava: Gotvald, Ševčík (46' Macháček), Kubeš, Eliáš, Kozel (76' Procházka Ma.), Boháček, Kropáček M., Kropáček J., Starý, Buriánek T. (Procházka J.), Knutelský (Buriánek O.) 

Náhradníci: Buriánek O., Procházka Ma., Procházka J., Macháček

 

Béčko v prvním zápase bohužel prohrálo, ale vůči podzminí části sezóny je tento výsledek dobrý a je na čem stavět. Sestava se posílila a velká škoda neproměněné penalty v první půli a pár šancí, které mohli upravit výsledek. 

 

Další zápas sehraje béčko opět doma, v sobotu 30.3. proti Šumicím, hraje se v 15:30! Přiďte podpořit!

 

Zvou babičtí fotbalisté, v buňce výborná cigára a pivko!

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.