Bodově úspěšný víkend, áčko remizovalo, béčko vyhrálo!

05.04.2024 20:37

A - tým

Babice - Drnovice 1:1 (0:1)

Branky: Ondráček (Dvorský)

Sestava: Gotvald, Floner, Ondráček, Hynšt, Ševčík, Hynek (46' Hlobil), Těžký, Kučera, Macháček (46' Ondrášek), Hruška, Dvorský 

Náhradníci: Hlobil, Ondrášek

 

V 3. kole jarní části, jsme dokázali s kandidátem na postup uhrát remízu a být velmi vyrovnaným soupeřem. V první půli jsme hráli vyrovnanou partii, ale hrozili spíše hosté. V 26' minutě jsme inkasovali první gól, když Drnovičtí dokázali využít protiútok.

Na druhou půli přijeli opozdilci Hlobil s Ondráškem a obraz hry byl rázem změněn. Drnovice se skoro k ničemu nedostaly a my jsme je dokázali sevřít a vytvářet si šance. V 70' minutě po zahrané standartce od Těžkého propadl míč k Dvorskému, který míč vrátil na zadní tyč, kde čekal Ondráček a hlavou dokázal srovnat. Poté jsme měli další příležitosti, ale nedokázali jsme je využít i přesto, že ke konci zápasu hosté dohrávali v deseti. Zápas skončil remízou a moc nechybělo k třem bodům. Určitě musíme vyzdvihnout výkon Dana Gotvalda, který předvedl super zákroky. Samozřejmě bojovnsot všech hráčů se musí ocenit! 

Letos nás zatím trápí první půle, kde se jaksi hledáme, ale v druhé půli dokážeme soupeře držet v tlaku a vytvářet si šance. Doufejme, že na výkon z druhé půle navážeme i v Tuřanech, který sehrajeme v sobotu 6.4. v 10:30. Tuřany se nachází na třetím místě s ziskem 34 bodů. Dojeďte podpořit!

 

 

B - tým 

Babice - Viničné Šumice 2:0 (1:0)

Branky: T. Buriánek, Macháček 

Sestava: Gotvald, Eliáš (63' Ševčík), Kubeš, Starý, Procházka Ma., Kropáček J. Kropáček M., Valík (25' Macháček), Boháček, Knutelský, Buriánek T. (75' Lokaj)

Náhradníci: Ševčík, Lokaj, Macháček

 

V prvním poločase byla hra celkem vyrovnaná a spíše Šumice hrozily, ale nedokázaly své šance využít. V 18' minutě potáhl po levé straně J. Kropáček míč až do vápna, kde dokázal vystřelit, golman Šumic míč vyrazill, ale na dorážku Toma Buriánka už nedokázal zareagovat. 

V druhém poločase byl herní obraz celkem podobný, ale tentokrát Babice byly více na míči. V 71' minutě dokázal Macháček krásnou střelou za vápnem uklidit míč do sítě, což znamenalo vedení 2:0, které si Babice udržely. Velmi povedené výkony předvedli golman Daniel Gotvald a stoper Kuba Starý. 

Babické béčko vyhrálo svůj první zápas a mohou se radovat z prvních 3 bodů. Doufejme, že sestava, která se vylepšila od podzimu bude bez zranění a výsledky s herním projevem budou lepší a lepší. Další zápas sehraje benfika opět doma v neděli 7.4. proti Měnínu B, hraje se 15:30. Přijďte podpořit!

 

Mládež 

U12

U12 v přípravném zápase dokázalo porazit 7:1 SK Řečkovice

První zápas sehraje U12 13.4. v Mokré Horákov, hraje se 10:45!

 

U10 

U10 čeká zápas 6.4. ve Šlapanicích v 10:00!

 

U8

U8 hraje 7.4. v Kobylnicích 10:30!

 

 

Počasí se lepší, tak dojděte podpořit Babický fotbal, ve stánku na vás čeká výborná cigára s pivkem! 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.