Dohrávka 18. kola s Žabčicemi skončila prohrou

14.05.2023 15:11

B - mužstvo 

Babice - Žabčice 2:5 (1:4)

Branky: Kučera (Slouka), Kučera 

Sestava: Brzobohatý, Buriánek T., Kubeš, Kučera (64' Ševčík), Kozel, Dvorský, Boháček, Hruška (65' Mišák), Buriánek O. (46' Procházka M.), Lipták, Slouka

Náhradníci: Mišák, Procházka M., Ševčík 

 

Dohrávka 18. kola se nám nepovedla úplně podle našich představ. Do Žabčic jsme vyrazili v posílené sestavě a bohužel i tak to nestačilo na bodový zisk. V prvním poločase jsme obdrželi 4 góly, které jsme si vlastně střelili sami po individuálních chybách. Soupeře jsme spíše tlačili, ale hráli jsme do plných a domácí hrozili z protiútoků. V 33' minutě se nám podařilo po pěkné kombinaci skórovat a snížit na 3:1 (Kučera). Do kabin jsme dostali ještě jeden gól a domácí šli s 3 gólovým náskokem do druhého poločasu. 

 

V druhém poločase se nám podařilo hned ze začátku snížit na 4:2, kdy se dokázal uvolnit Kučera a s přehledem překonat z boku golmana. Zbytek zápasu už se jen dohrával, babičtí fotbalisté mohli ještě zdramatizovat zápas, bohužel střelecky už se nedařilo. Ke konci zápasu to začalo být vyhrocené a domácí už jen upravili výsledek na 5:2. 

 

Béčku se bohužel na jaře nedaří, z 3. třídy se už odhlásily 2 týmy a benfika už bude jen bojovat o hezké umístění v tabulce. Příští zápas sehraje 21.5. venku proti Podolí B v 10:30!

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.