Dohrávka 18. kola skončila remízou

28.04.2023 18:41

A - mužstvo

Babice - Medlánky 2:2 (2:0)

Branky: Eliáš (Kučera), Ondrášek (Kučera)

Sestava: Míček, Trávníček, Šustr, Ondráček, Hynšt, Kropáček, Dvorský, Hruška (71' Boháček), Ondrášek (73' Lipták), Eliáš, Kučera

Náhradníci: Ševčík, Buriánek T., Lipták, Boháček

 

Dohrávka 18. kola s Medlánky skončila remízou a výkon babických fotbalistů nebyl vůbec špatný. V první půli jsme byli lepší, jak domácí a dá se říci, že skoro k ničemu jsme je nepustili, opět skvěle hrající naše obranná čtyřka. V 18. minutě po nahrávce Kučery se dokázal Eliáš z křídla dostat do vápna a celkem z úhlu i se štěstím sražení domácího obránce skórovat. Ve 40. minutě znovu po krásné průnikovce Kučery dokázal skórovat Ondrášek v samostatném úniku na brankáře. Musíme také připomenout, že velmi důležitou práci odvedl Hruška, který svedl na středovém kruhu velmi namáhavý a bolavý souboj. Do druhého poločasu jsme tedy šli s dvougólovým náskokem. V prvním poločase měl ještě dobrou šanci Hynšt, bohužel nedokázal proměnit. 

Domácí, kteří mají velmi mladý tým a jak už známe z předchozích duelů, jsou velmi běhaví a kombinují. Do druhého poločasu na nás nastoupili a můžeme říci, že celý druhý poločas patřil právě Medlánkám. Po střídání Hrušky a Ondráška (koleno), se střed pro domácí trošku více otevřel, což v prvním poločase střed zálohy nedovolil a domácí museli hrát jen přes kraj. Bohužel síly docházely a musíme zdůraznit, že výkon sudího v druhém poločase byl naprosto otřesný a vůbec nám nepomohl i v jasných situacích, kde se mělo pískat. V 58. minutě dokázali domácí snížit na 2:1. I přes bojovný výkon se v 83. minutě prosadil Merta, tudíž stav 2:2. Ke konci měli domácí opět šance, ale výborně chytající Míček zneškodnil pár jejich pokusů. 

Velmi těžký zápas pro nás, každopádně naše hra se zlepšuje a dokážeme hrát s každým vyrovnanou partii. Nakonec musíme být rádi za bod, ale určitě mohli být tři. 

 

Další zápas sehrajeme tuto sobotu 29.4. proti Svratce, hraje se už ve 14:00, Brno - Komín, Svratecká!

Béčko hraje doma s prvními Židlochovicemi v 16:00!

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.