Víkend bez bodů

01.05.2023 20:33

A - mužstvo

Babice - Svratka B 2:3 (1:0)

Branky: Kučera (Kropáček), Kučera 

Sestava: Míček, Ševčík, Šustr, Ondráček, Trávníček, Eliáš (80' Starý), Dobeš, Dvorský, Hruška, Kropáček, Kučera

Náhradníci: Starý

 

Bohužel z anglického týdne jsme urvali jen bod. Po dobrém výkonu v Medlánkách se nám celkem podařilo navázat na dobrý výkon proti béčku Svratce. V prvním poločase jsme dokázali vstřelit gól po nahrávce Dobeše na Kučery, který si se zakončením dokázal poradit. V první půli měl dobrou příležitost ještě Ondráček, domácí golman byl ale proti. Domácí měli převahu ve standardních situacích a kombinaci, každopádně babické mužstvo se drželo, záloha včetně obranné čtyřky opět fungovala a dokázali jsme jít s jednogólovým náskokem do kabin. 

Bohužel na výkon z prvního poločasu jsme opět nedokázali navázat. Druhé poločasy jsou pro nás náročnější a je to poznat. Bohužel nás opět dohnala kondice a absence některých hráčů, moc tomu nepomohla čtvrteční dohrávka v Medlánkách. V 49. minutě domácí vstřelili gól, ale o dvě minuty později se v závaru v pokutovém kopu nejlépe zorientoval Kučera a vstřelil svůj 22. gól v sezóně. V této pasáži jsme mohli vstřelit ještě další dva góly z velkých šancí, bohužel jsme je nedokázali proměnit. V 65. a 70. minutě Svratka dovršila obrat po individuálních chybách babického mužstva. 

Musíme říci, že první poločas byl povedný a druhý nám opět nevyšel, každopádně se z toho musíme poučit a do dalších zápasů zlepšit druhou půli. Ještě by chtělo dodat, že jsme měli jednoho na střídání, tím byl Kuba Starý, který se vrátil a snad se zapojí do zbytku sezóny a hráči, kteří nechodí pravidelně by měli zapracovat na přístupu. 

 

Další důležité utkání, derby s Rudicí sehrajeme doma v neděli 7.5. v 17:00, přijďte podpořit!

 

B - mužstvo

Babice - Židlochovice 0:11 (0:3)

Sestava: Buriánek T., Kratochvíl, Kubeš, Ševčík, Kozel, Papež (51' Stratil), Starý, Buriánek O., Dvorský (75' Mišák), Eichmeier (46' Knebl), Lipták 

Náhradníci: Mišák, Stratil, Knebl

 

Na rovinu si řekněme že výsledek je jasný, hosté jedou na postup, každému dají sadu a netřeba asi dalšího komentáře. 

Další utkání sehraje benfika současně s áčkem, hraje se v 16:30 v Kobylnicích.

 

U12 

Babice - Rajhradice 2:8 (1:3)

Branky: Kabát, Polišenský

 

U10

U10 sehraje zápas ve středu 3.5. v 17:00 doma proti Šlapanicím 

 

U8

Babice - Rajhradice 1:13 (1:6)

Branky: Vystrčil

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.