Sezóna je u konce

11.06.2023 18:43

A - mužstvo 

Babice - Ráječko B 2:4 (0:2)

Branky: Hruška (Dvorský), Dvorský (Kučera) 

Sestava: Míček, Ševčík, Starý, Ondrášek, Buriánek T., Buriánek O., Ondrášek (81' Kubeš), Dvorský, Lokaj (81' Longauer), Kučera, Hruška 

Náhradníci: Kubeš, Longauer 

 

Poslední zápas v této sezóně jsme odbojovali a výkon nebyl vůbec špatný. V sestavě chybělo 5 hráčů áčka. Domácí Ráječko se s tím nepáralo a nasadilo i hráče z A - mužstva, kteří hráli dopoledne. Čekali jsme, že se nedostaneme k míči a bude to gólová nadílka, každopádně to byl celkem velký opak. Domácí se dostali až v 22. minutě do vedení, ale do té doby byla hra celkem vyrovnaná a my hlavně hrozili z rychlých a kombinačních protiútoků, které se nám nepodařilo zakončit správně. Kolem 30. minuty jsme vstřelili jasný gól, ale paní péomezní to viděla jinak. Stav mohl být úplně jiný. Ve 40. minutě po neštastné ruce K. Starého nařídil sudí penaltu a tu s přehledem proměnil nejlepší střelec I.B. Tomáš Štafa. V prvním poločase už nic víc nebylo a byla jen velká škoda, že regulerní gól nám rozhodčí neuznali a my nevyužili jiné protiútoky. 

Do druhého poločasu jsme šli s tím, hlavně zas nedostat gól v první minutě druhé půlky..a co se nestalo, opět jsme tak po 30. vteřinách hry obdrželi branku na 3:0. Hra byla stejná jako v prvním poločase, domácí více drželi míč, centrovali, my hrozili z protiútoků. Na rovinu si můžeme říct, že jsme domácí skoro k ničemu nepustili. Byl to jen samý centr, který většinou měl náš golman Míček. Kolem 70. minuty po kombinaci Hruška-Kučera běžel Hruška sám na golmana a chytrou kličkou si míč pohodil, golman fauloval a byla nařízena penalta i na druhou stranu. K penaltě se postavil Ševčík a bohužel neproměnil. V 85. minutě jsme dokázali snížit po nahrávce Dvorského na Hrušku, který hezky zakončil. O minutu později jsme inkasovali opět. Výsledek už jen upravil Dvorský po nahrávce Kučery. 4:2 Konec. 

 

Tento zápas nebyl vůbec špatný, oba celky si zahrály fotbal, bez zbytečných ostrých faulů, škoda regulerního gólu, nějakých chyb našich hráčů. Lehké shrnutí sezóny: Nejlepším střelcem áčka se stal Martin Kučera s 29 góly, k tomu přídal 9 asistencí. Druhý nejlepší střelec v I.B. Skončili jsme na 10. místě s 29 body. Vstřelili jsme 51 gólu, 66 obdrželi. Pár zápasů bylo opravdu povedených, jarní zápas venku v Bohdalicích nebo posledni domácí zápas s Lelekovicemi, i další jako vysoká výhra 7:1 nad Čebínem. Další sezóna bude opravdu težká a musíme jen doufat, že přijdou nové posily, protože spolehlivost a přístup některých našich hráčů není opravdu dobrý. 

 

 

B - mužstvo 

Babice - Rajhrad 2:1 (1:0) 

Branky: Buriánek T. (penalta), Šustr 

Sestava: Longauer, Buriánek O., Kubeš (57' Ševčík), Šustr, Kozel, Houdek, Hynek, Boháček, Stratil, Jakubčík (78' Lokaj), Buriánek T. (44' Eichmeier) 

Náhradníci: Mišák, Lokaj, Eichmeier, Ševčík 

 

Benfika svůj poslední jarní zápas vyhrála na domácí půdě 2:1. Po gólech Toma Buriánka z penalty a krásného přímého kopu Denise Šustra. Benfika odehrála svůj zápas poctivě a v tabulce skončila na 10. místě s 19 body. Sestoupit se nemohlo, ze souteže se v průběhu ročníku odhlásily dva týmy. Nejvíce gólů za b-tým vstřelil Martin Kučera (9). O jeden gól za ním Lipták Adam s 8 góly. 

 

 

U12 

Babice - Pozořice 3:14 (3:6)

Branky: 2x Kabát, Vít Knebl 

 

U10

Babice - Měnín 3:13 (1:7)

Branky: Procházka Š., Kosař, Knebl M. 

 

U8 

Babice - Měnín 11:10 (5:5)

Branky: 5x Podola, 4x Pavelka K., 1x Vystrčil, 1x Pavelka M. 

 

 

DĚKUJEME JEŠTĚ JEDNOU ZA PODPORU VŠECH KDO NÁM FANDIL, I.B. JSME UDRŽELI A SNAD UŽ TO BUDE JEN LEPŠÍ. 24.6. OSLAVA 90 LET BABICKÉHO FOTBALU, DORAZTE NA DOBRÉ PIVO, JÍDLO A FOTBAL. VEČER DISKOTÉKA. 

 
Fotbalu zdar a Babickému zvlášť! 
 
 

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.