První jarní zápas bohužel nevyšel - 14. kolo Drnovice

20.03.2023 10:33

Babice - Drnovice 3:5 (0:2)

Branky: Kučera (Kropáček), Kučera z přímého kopu, Ondráček (Dvorský)

 

Sestava: Míček, Boháček, Pařil, Ondráček, Hynšt, Kropáček, Šustr, Dvorský, Ondrášek, Hruška, Kučera

Náhradníci: Kubeš, Procházka M., Buriánek T., Buriánek O. 

 

První jarní zápas jsme bohužel nezvládli, ve 13' minutě jsme po standartní situaci inkasovali první gól a hosté šli do vedení. Po obdrženém gólu se nám podařilo hru srovnat a hrát vyrovnanou partii. V prvním poločase měl šanci Kučera, který šel sám na bránu, dobrou střelu vyrazil nad bránu hostující golman. Ke konci druhého poločasu jsme opět inkasovali ze standartní situace. 

Do druhého poločasu jsme nevstoupili vůbec dobře a minutu po začátku jsme opět inkasovali a v 58' minutě hosté přidali další branku. Stav v 60' minutě byl 4:0 pro hosty. Poté přišla babická desetiminutovka, v první šanci našel Hruška Dvorského, který nedokázal do odkryté branky umístit a přestřelil. V 68' minutě po faulu před vápnem si míč postavil Kučera a krásně zavěsil do pravého horního rohu z přímého kopu. O dvě minuty později dokázal ze křídla Kropáček najít ostrým přízemním míčem Kučeru a ten se nemýlil. V 72' minutě ze standartní situace dokázal Ondráček krásně umístit hlavičkou do pravého horního rohu a Babice sahaly aspoň po bodu. Bohužel v 76' minutě Babice opět inkasovaly ze standartní situace a stav byl 5:3, kterým utkáním skončilo. 

Bohužel první jarní utkání se nepovedlo podle našich představ, inkasovali jsme 5 branek na domácí půdě a to je moc. Do příštího zápasu musíme zlepšit bránění standartních situací, ze kterých jsme dostali 3 góly. V podstatě jsme hosty nepustili vůbec k ničemu, ale z našich zbytečných faulů a špatně odbráněných situací jsme inkasovali blbé góly. 

 

Děkujeme všem fanouškům, kteří přišli za krásného počasí a doufejme, že v dalším utkání budou babičtí fotbalisté bodovat naplno. 

Áčko hraje doma proti Veverské Bitýšce v sobotu 25.3. 15:00! 

Béčko hraje v Moutnících v neděli 26.3. 15:00!

 

Přijďte podpořit, sportu zdar a babické kopané zvlášť!

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.