Velmi podařený víkend obou mužstev

03.04.2023 09:59

A - mužstvo

Babice - Bohdalice 2:0 (1:0)

Branky: Kučera (Dvorský), Dvorský (Ondráček)

Sestava: Míček, Boháček, Šustr, Ondráček, Hynšt, Kropáček (70' Lipták), Hruška, Kučera, Eliáš, Dvorský, Trávníček (88' Buriánek O.)

Náhradníci: Buriánek O., Buriánek T., Lipták, Kubeš

 

Po minulé výhře Babického áčka nad Bitýškou, se áčko vydalo v sobotu na půdu Bohdalic, kteří se nachází na 7. místě. Nečekalo se, že by se plně bodovalo ještě s čistým kontem. Nastoupili jsme v lehce pozměněné sestavě, co se týče pozic a tento tah náramně vyšel. První půlhodinky jsme soupeře vůbec nepustili do hry a dokázali jsme míč držet, kombinovat a vytvořit si pár šancí. Dvě šance měl Kropáček z právé strany a podařené centry posílal z levého křídla Eliáš. V 43. minutě si po stříleném rohu naběhl Kučera a skvělou hlavičkou dokázal míč umístit k levé tyči. Po prvním poločase jsme vedli 1:0 a hra vypadala po dlouhé době velmi slibně. 

Do druhého poločasu jsme nastoupili beze změn a chtěli jsme navázat na stejný výkon z první půle. V 52. minutě po nákopu Ondráčka dokázal Dvorský oběhnout domácího stopera a přehodit golmana. Stav 2:0. V druhém poločase poté měl šanci ještě Trávníček, kterému nesedlo zakončení a kolem 70. minuty mohl skórovat ještě Lipták, bohužel přestřelil. Domácím poté trošku ujely nervy a 2x schytal dva kriminální zákroky Boháček, naštěstí se to vyvázlo bez zranění. Druhý gól mohl ke konci zápasu ještě vstřelit Kučera, bohužel dokázal sestřelit domácího stopera.. 

Po hodně zápasech jsme si dokázali nahrát, držet balon, presovat a bojovat, tak jak se má. Opravdu povedený výkon našeho áčka a velká pochvala míří za Šustrem a Ondráčkem, kteří se výborně zajišťovali a soupeřům prakticky nedovolili vůbec nic. 

Další zápas sehraje Babické áčko v neděli 9.4. proti druhému Podolí v 16:00, přijďte podpořit!

 

 

B - mužstvo 

Babice - Těšany 9:3 (6:1)

Branky: Hynek (Buriánek T.), Lipták, Slouka (Buriánek T.), Boháček (Lipták), Hynek, 2x Ondrášek, Lipták, Buriánek 

Sestava: Brzobohatý, Buriánek T., Kubeš, Pařil, Kozel, Mišák, Boháček, Ondrášek, Hynek (67' Papež), Slouka, Lipták

Náhradníci: Procházka J., Papež

 

Po výprasku v Moutnicích béčko nastoupilo v lepší sestavě a také to tak vypadalo. Na první branku jsme nečekali opravdu dlouho, v 5. minutě po centru Buriánka naskočil skvělou hlavičkou Hynek. Lipták poté dostal od hostujícího golmana krásnou nahrávku z rozehrávky a se zakončením neměl problém. V 15. minutě dokázal po nákopu Buriánka Slouka přehodit golmana. Stav 3:0 v 15. minutě. V 27. minutě si vzal míč Boháček a náramnou střelou umístil míč do sítě. V 37. minutě vstřelil svůj druhý gól Hynek, hezkou přízemní střelou k levé tyči. V 41. minutě dokázali hosté vstřelit gól z penalty, ale o 3 minuty později dokázal navýšit náskok Ondrášek. V prvním poločase mohl skórovat ještě z přímého kopu Pařil, nastřelil břevno. 

V 49. minutě vstřelil gól Ondrášek, V 67. minutě opět Lipták a hezkým gólem se předvedl Buriánek, který z otočky volejem umístil míč do branky, jako oslavu zvolil křeč. 

Musíme říct, že pro oko diváka to byl skvělý zápas, bohužel moc nevyšlo počasí. Babické béčko pochvalme za střeleckou úspěšnost a zisk 3 bodů. 

Další zápas sehraje benfika v sobotu 8.4. v Mokré Horákov, hraje se 15:30. Přijďte podpořit. 

 

Fotbalu zdar a Babickému obzvlášť!

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.