Nedaří se nedaří..

08.05.2023 16:19

A - mužstvo

Babice - Rudice 1:1 (0:1)

Branky: Dvorský (Ondrášek) 

Sestava: Míček, Hynšt, Ondráček (74' Ondrášek), Šustr, Trávníček, Eliáš (74' Lipták), Dvorský, Hruška, Dobeš, Kropáček, Kučera 

Náhradníci: Lipták, Boháček, Ondrášek 

 

V místním derby mezi Babicemi a Rudicí moc gólů nepadlo a pro oko diváka to fotbal také nebyl moc pěkný. Ve větrném počasí se utkaly dvě mužstva z dolní části tabulky a pro Babice to byl velmi důležitý zápas, kde mohli odskočit od zbytku spodní části. Po minulých zápasech, kde se nám herně celkem dařilo jsme proti Rudici na výkony opravdu nedokázali navázat. Ve 24. minutě hosté dokázali vstřelit gól i s pomocí větru a šli do vedení. Rudice kombinovala na vlastní půl, otáčela hru a nakopávala míče k naší obraně, která si s těmito balóny dokázala poradit. Každopádně Babice nedokázaly najít nějaký efektivní recept, jak skórovat. V první půli měl dvě šance Kučera, jedna z voleje skončila na břevnu, druhá bohužel nesedla a skončila mimo bránu. Do druhého poločasu šli hosté s jednogólovým vedením. 

 

V druhé půli Babice změnily rozestavení, ale i to nedokázalo změnit nějak více hru Babic. V druhém poločase byly Babice spíše na balónu a Rudice mohla maximálně hrozit z protiútoků. Kolem 70. minuty ohrozil branku z přímého kopu Kučera, hostující golman volejbalovým bagrem míč vyrazil ven. Dusno u branky Rudice začalo kolem 85. minuty, kdy Babice začaly opravdu tlačit. V 88. minutě se dokázalo vyrovanat, kdy Ondrášek z levé strany našel na zadní tyči Dvorského a ten volejem i s lehkým štěstím dokázal srovnat. V 90. minutě mohl rozhodnout Dobeš, kdy z boku vápna mohl skórovat, bohužel mu zakončení nesedlo. 

 

Tento zápas opravdu bolí, herní projev nebyl dobrý, počasí nám nepřálo, hosté v druhé půli jen zákopávali a vlastně nic nepředvedli, bohužel babičtí fotbalisté si s tímto nedokázali poradit. Natož, že hodně foukalo, se přišlo podívat docela dost lidí. Musíme vyzdvihnout asi nejlepšího hráče na hřišti, čímž byl pravý bek Lukáš Trávníček, který hrál velmi dobře a tvrdě. Je to ztráta a musíme se opravdu zamyslet nad naším přístupem a v přístím kole bodovat za 3 body. 

 

Další zápas sehraje babické áčko ve Slavkově u Brna v sobotu 13.5. 16:30, přijďte podpořit, musíme bodovat!

 

B - mužstvo

Babice - Kobylnice 1:2 (1:2)

Branky: Havel 

Sestava: Buriánek T., Kozel, Kubeš, Procházka M., Buriánek O., Starý J., Eichmeier, Ševčík, Papež (37' Kratochvíl), Slouka, Havel

Náhradníci: Mišák, Kratochvíl, Stratil, Lokaj

 

Reportér na zápase nebyl. 

Benfika má trošku anglický týden, ve čtvrtek sehraje dohrávku 18. kola proti Žabčicím venku, hraje se ve čtrvtek 11.5. v 17:00. Poté v neděli 14.5. doma proti Šlapanicím, hraje se v 16:30, přijďte podpořit! 

 

U12

Babice - Šlapanice 1:6 (1:2)

Branky: Kabát

 

U10

U10 sehraje zápas v pátek 12.5. venku v Pozořicích v 17:00. 

 

U8

Babice - Šlapanice 1:14 (0:6) 

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.