Zimní příprava - Jaro 2023

11.03.2023 22:22

BABICE A - START BRNO dorost 6:3 (0:1)

Branky: 4x Kučera, 2x Hruška

 

Zimní příprava je pomalu za námi a Babické áčko 26.2. sehrálo na UT v Řečkovicích přípravný zápas s dorostem Startu. Po zimní přestávce první půle proběhla spíše rozkoukáním, a proto se také po prvním poločase prohrávalo 1:0. Dorostenci byli velmi aktivní, techničtí a běhaví, každopádně i babické mužstvo si dokázalo nějaké šance vytvořit. V druhé půli Babice začaly více napadat a při osobních soubojích dorostenci nestačili a po pěkných akcích, ať už po křídle nebo spíš po kombinaci mezi Kučerou a Hruškou dokázali babičtí fotbalisté vstřelit v druhé půli 6 gólů. 

Z pohledu babického fotbalu to nebyl vůbec špatný kondiční trénink, dokázali jsme si dát míč po zemi a vypracovat pěkné akce. Pochvala určitě míří za Pařilem, který hrál s velkým přehledem a na křídle velmi aktivní Ondrášek. 

12.3. ve 14:00 babičtí fotbalisté sehrají poslední přípravné utkání před sezónou s Tuřany na přírodní trávě v Tuřanech.

Pozitivní věc je, že mužstvo doplní Petr Eliáš, který přestoupil z Ochoze. 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

SEZÓNA - JARO 

První zápas jarní sezóny sehrají Babice doma s Drnovicemi a budou jim chtít vrátit porážku z podzimu, kdy Babice prohrály 3:1. 

Hraje se v neděli 19.3 v 15:00, přijďte podpořit, bude to potřeba! 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Babické béčko se představí o týden později na půdě 13. Moutnic. 

Hraje se v neděli 26.3. v 15:00

 

 

Sportu zdar a babickému fotbalu zvlášť!

Zpět

Vyhledávání

© 2013 Všechna práva vyhrazena.